TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Barrooster deze maand

Evenementen

Evenementen

Ieder jaar organiseert de Jeugdcommissie vele evenementen voor de Jeugd:

Hieronder worden de jaarlijks terugkerende evenementen beschreven:

Clubkampioenschappen
Ieder jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd. Wij gaan dan uitmaken wie zich de sterkste junior van de vereniging (in zijn/haar eigen categorie) mag noemen. Dat kan in het enkelspel, maar ook in het dubbelspel.

De Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (W.J.K.) dubbel
Deze Waddinxveense Jeugdkampioenschappen worden georganiseerd door de jeugdcommissies van de drie tennisverenigingen van Waddinxveen: TV Be Fair, De Gouwe Smash en TV 'Waddinxveen'.
Het is een toernooi voor de jeugd waarin alleen dubbelwedstrijden worden gespeeld op één van de drie parken. Jij kunt je ook inschrijven met een partner van een andere vereniging. (uit Waddinxveen) Er wordt ingedeeld op sterkte en op leeftijd. De winnaars mogen zich dan de Kampioenen van Waddinxveen noemen. 

Het Ouder- en Kind toernooi 
Dit is een gezellig ééndagstoernooitje waarbij je met een ‘oudje”speelt. Je mag iedere senior vragen om met je te spelen, ook al is diegene niet lid van onze vereniging, dus niet alleen vader of moeder maar ook opa, oma, buurman of tante. De enige voorwaarde is dat het verschil in leeftijd minstens 20 jaar moet zijn. Dus echt met een “oudje” spelen!!

Meer informatie over deze evenementen vindt je later op de website, tevens ontvang je als Jeugdlid altijd een email wanneer er iets wordt georganiseerd.

   Clubkampioenen 2019
   

Tenniskids Wordtour

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar.
Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen.
Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst.
Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe.
Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden.

Plezier en samenspel daar draait het om bij Tenniskids.

Binnen Tenniskids:
* Spelen kinderen al heel snel wedstrijdjes
* Worden kinderen meteen opgenomen in een team
* Leren kinderen op een leuke manier de juiste techniek
* Ontwikkelen ze zich niet alleen met het racket maar in hun algehele coördinatie en sportbewustzijn.

Voor meer informatie over Tenniskids klik je hier.

Naast de uitdagende trainingen is er ook een gevarieerd wedstrijdaanbod waaraan kinderen het hele jaar door vaak als team kunnen deelnemen.

Bekijk hier het speelschema voor WorldTour Rood 1 voorjaar 2019
Bekijk hier het speelschema voor WorldTour Oranje 2 voorjaar 2019

 

De Jeugd Commissie

De Jeugdcommissie

De jeugd neemt bij TV Waddinxveen een belangrijke plaats in. Daarom is er speciaal voor hen de Jeugdcommissie opgericht.
Het doel van de Jeugdcommissie is om alle jeugdleden (van 6 t/m 17 jaar) zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan het tennissen.
Om dit doel te bereiken organiseert de Jeugdcommissie gedurende het hele jaar vele activiteiten.

Een aantal van de activiteiten die jaarlijks terugkeren zijn:

 • De Jeugd Clubkampioenschappen
 • Het Ouder-Kind Toernooi
 • De Waddinxveense Jeugd Kampioenschappen (WJK)
 • Afsluiting van de KNLTB Voor- en Najaarscompetitie

Naast de vele activiteiten, die door de Jeugdcommissie zelf georganiseerd worden, begeleidt de Jeugdcommissie de
KNLTB-jeugdcompetitie en de Tenniskids Worldtour.

Voor al deze activiteiten doen wij graag een beroep op hulpouders. Wij stellen ‘spontane’ aanmeldingen voor hulp
bij één van de vele activiteiten dan ook zeer op prijs.

Op dit moment bestaat de Jeugdcommissie uit de volgende leden:

 • Teunie Hameetman
 • Armanda Hofman
 • Daniëlle Wennekes
 • Fleur Sanders
 • Fabiënne Kling
 • Nils van Doorn
 • Patrick vd Ham
 • Johan Benders

Heb je nog vragen? Mail dan naar jeugd@tvwaddinxveen.nl

Vergeet ook niet een kijkje te nemen op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/tvwjeugd of volg ons via Instagram @tvwjeugd

 

Wat moet je weten van het lidmaatschap?

Wijzigingen van foto's op de spelerspas

Heb jij ook zo'n oude foto op je leden pas? Je kan een nieuwe foto sturen naar de ledenadministratie, via mail: ledenadministratie@tvwaddinxveen.nl .
Als deze foto voldoet aan de kwaliteitseisen (lees hier), dan wordt deze opgenomen in ons ledenbestand. De foto is dan direct actief op ons afhangbord.
Tegenwoordig worden de KNLTB spelerspassen slechts 1 maal per 2 jaar uitgegeven. Het kan dus wel even duren voordat de nieuwe foto op de pas verschijnt.
Je kan er ook voor kiezen om een nieuwe pas aan te vragen met de nieuwe foto. Hieraan zijn echter KNLTB kosten verbonden. 

Langdurige blessure of zwangerschap.

In geval van langdurige blessure of zwangerschap kan een lid, vóór aanvang van het seizoen (1 april) een schriftelijk verzoek (via email) doen aan de secretaris om het lidmaatschap om te zetten naar een “ondersteunend lidmaatschap”. De kosten van het ondersteunend lidmaatschap bedragen 12 Euro per jaar. Dit is beschreven in artikel 5 van het huishoudelijk reglement.
Tijdens deze blessure periode vervallen niet de overige verplichtingen naar de vereniging. Openstaande bardiensten moeten worden gedraaid, ofwel kan er door het lid een vervanger worden geregeld. Als ondersteunend lid ben je niet speelgerechtigd, je ontvangt ook geen KNLTB pas. Als je hersteld bent en weer kunt spelen, kan je een verzoek doen het ondersteunende lidmaatschap weer om te zetten naar een volledig lidmaatschap. De contributie wordt dan naar rato van het seizoen in rekening gebracht.

Opzeggen van het lidmaatschap.

Als u besluit om uw lidmaatschap van onze vereniging op te zeggen, dan kunt u dit per mail doorgeven aan de ledenadministratie. 
Opzeggingen moeten voor 1 december bij de ledenadministratie ingediend te zijn. Deze opzeggingen zijn pas geldig na schriftelijke bevestiging door de ledenadministratie.
Opzeggingen na 1 december kunnen niet meer in behandeling worden genomen voor het nieuwe seizoen.
Opzegging geldt voor alle lidmaatschapsvormen, waaronder het ondersteund lidmaatschap.

Het competitielidmaatschap en het winterlidmaatschap worden niet stilzwijgend verlengd. Deze lidmaatschappen moeten iedere keer opnieuw aangevraagd worden.
Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot en met 31 maart, het competitielidmaatschap geldt voor de periode van de voorjaars- of herfstcompetitie.

wetgeving opzegging lidmaatschap

In 2010 is een wetsvoorstel door de 1e kamer aangenomen over stilzwijgende verlenging en opzegging van lidmaatschappen, abonnementen en andere overeenkomsten. Deze wet is 1 december 2011 in werking getreden. Deze nieuwe regelgeving geldt niet voor verenigingen. Volgens de nieuwe wet moeten verenigingen er wel voor zorgen dat leden eenvoudig kunnen nagaan op welke wijze zij hun lidmaatschap kunnen opzeggen. Verenigingen hebben alleen de verplichting hun leden te wijzen op de manier waarop het lidmaatschap kan worden beëindigd en voor welke datum.