TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Verslag 34e WOTC 50+ toernooi

Maandag 7 mei werd de 34e editiie van het WOTC 50+ toernooi gespeeld.

Lees hier het verslag van deze zonovergoten dag. 

De commissie had gerekend op minimaal 24 inschrijvingen, maar het werden er slechts 16. Toch werd besloten om het toernooi door te laten gaan. Om 9 uur verzamelden deze deelnemers zich in het clubgebouw, betaalden hun bijdrage aan Wim Zürlohe en na een welkomstwoord van Hans Fok ging de helft van de deelnemers de baan op voor de eerste wedstrijden van steeds 45 minuten. Bij het warme weer was een rust van de volgende 45 minuten zeer welkom. Pieter Francken en Aad de Vos hielden de uitslagen bij. Na 4 ronden was het tijd voor de lunch, weer verzorgd door Sjaak Dubbeldam.

Na afloop van de lunch werden in een gezamenlijke inspanning van Astrid, Jolanda en Wilma de borden snel afgevoerd naar de keuken. De zon bleef schijnen en de meeste toeschouwers maakten gebruik van de aanwezige parasols. Na enig rekenwerk werden de flessen wijn uitgereikt aan de winnaars: Cor en Maas van Bruggen. De tweede plaats was voor Piet Koele en Wim Duenk. 

Kortom: weer een geslaagd toernooi en een aanbeveling om het WOTC 50+ open van donderdag 5 juli alvast in je agenda te zetten!