TV Waddinxveen

tennispark "de Woerd"

  
Get Adobe Flash player

Lid worden bij TV Waddinxveen

Leuk dat je interesse hebt om tennis te gaan spelen en nog mooier dat je overweegt om lid te worden bij TV Waddinxveen.
TV Waddinxveen is een gezellige vereniging waarbij het plezier in tennis voorop staat.
Naast recreatie tennis voor alle niveaus (beginners, gevorderden en wedstrijdspelers) is er ook de mogelijkheid om competitie te spelen en jezelf te meten aan tennisser van andere verenigingen uit de omgeving. Daarnaast kennen we veel mogelijkheden om in een gemoedelijke sfeer deel te nemen aan veel onderlinge activiteiten.

TV Waddinxveen heeft ook een groot aantal jeugdleden, die met veel plezier tennissen in eigen evenementen en onderlinge competities.

Voor het komende tennisseizoen 2019 zijn er een tweetal nieuwe lidmaatschappen toegevoegd: G-tennis en het Competitie lidmaatschap.

Afgelopen seizoen is er gestart met Gehandicapten tennis op initiatief door onze trainer Frank van den Berg. De vereniging biedt nu een bijpassend G-Tennis lidmaatschap.
Het competitie lidmaatschap maakt het mogelijk voor niet-leden om uit te komen voor TV Waddinxveen in de KNLTB competitievormen.

Meer informatie over de actuele lidmaatschapskosten en de mogelijkheden voor zomer-, winter- of een jaarlidmaatschap vind je via deze link.


Het inschrijfformulier voor een senior lidmaatschap vind je via deze link

Het inschrijfformulier voor een junior lidmaatschap vind je via deze link


Voor vragen over het lidmaatschap kunt je altijd contact opnemen met de leden administratie via ledenadministratie@tvwaddinxveen.nl

Jeugd Nieuws

Evenementen


Labelen Veteranen Senior Networks
18 feb 2019
12:00 - 15:00


Labelen Senioren
18 feb 2019
19:00 - 22:00


Algemene Ledenvergadering
20 feb 2019
20:00 - 22:00


Grand Slam for Kids - US OPEN
23 feb 2019
08:00 - 19:00