TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Verslag 35e WOTC 50+ toernooi

Maandag 6 mei 2019 kwamen om kwart voor negen vier en twintig fitte mannen naar ons tennispark De Woerd om de rackets op te pakken en met elkaar de wedstrijd aan te gaan.

Na een kop koffie of thee met een stroopwafel en een welkomstwoord van Hans Fok ging de eerste groep van 12 de banen op voor een partij van 45 minuten, waarna om tien uur de tweede groep kon beginnen.

Pieter Francken zorgde voor de bel om begin en einde van de speeltijd aan te geven. Ondanks mindere weersvoorspellingen bleef het droog en zo nu en dan kwam de zon even door de wolken. Na weer een ronde van de eerste en daarna de tweede groep was het kwart over twaalf tijd voor de gezamenlijke lunch van Sjaak Dubbeldam, met soep, brood, diverse beleg, melk, tomaatjes, komkommer en fruit. Na de lunch werd in een gezamenlijke inspanning al het servies weer schoon in de kasten opgeborgen.

Om kwart over één speelde eerst groep één en daarna groep twee nog een partij, waarna Aad de Vos de stand kon opmaken. Afhankelijk van de gescoorde punten werd nog een ronde gespeeld om de uiteindelijke uitslag te bepalen. Om kwart voor vier was iedereen weer van de baan en kon de uitslag bekend gemaakt worden. De winnaars van groep één werden Jos van den Born en Theo van Eldik, direct gevolgd door Harry Meyer en Martin Sanders. Bij groep twee waren Leen de Haan en Jan de Bruin de sterkste gevolgd door George Helmer en Aat Kars. 

Hierna werd nog wat gedronken en gepraat over een geslaagde dag.
De commissie kijkt dan ook weer uit naar de inschrijvingen voor het volgende toernooi op donderdag 4 juli 2019.

Alle fotos zijn te bekijken via deze link: naar de fotos

Senior Networks.