TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Labellen


Iedere maandag van 19.00 tot 22.00 uur wordt een labelavond georganiseerd. U bent welkom om vrij te spelen! Alleen even melden aan de tafel.

Ieder seniorlid is welkom en een mede-tennisser zorgt voor de indeling in verschillende potjes. Bij aankomst lever je je pasje in en je kunt stoppen wanneer je wilt door je pasje om te draaien. Je kunt een half uur of een paar uur spelen in verschillende opstellingen. Als het erg druk is, wordt je soms voor een halfuur vrij gepland en kun je een drankje nemen.

Alle niveaus zijn welkom! Er wordt rekening gehouden met beginners. Van de ervaren spelers wordt dan verwacht dat zij zich een potje wat meer in zullen houden. Dit gaat altijd in goede sfeer!  Vanwege het vrijhouden van de banen is het niet de bedoeling, dat als je komt labelen je ook nog vrij speelt op die avond
. Wel kun je het eventueel combineren met je lesuur.

Op de maandagen in de winterperiode van eind december tot begin januari, op feestdagen en bij speciale activiteiten is er geen labellen. Deze data kun je op de evenementenkalender vinden.

Graag tot ziens.

De Evenementen Commissie