TV Waddinxveen

TENNISPARK "DE WOERD"

  
Get Adobe Flash player

Bar commissie

Barcommissie

De barcommissie zorgt ervoor dat iedere bezoeker zijn 'natje en droogje' kan krijgen en koopt deze regelmatig in. Bij grotere evenementen en toernooien wordt dan extra, na de te verwachten behoefte, ingekocht.
Tevens maakt zij het barrooster t.b.v. de seniorleden, zodat u aan de bar geholpen kunt worden. Ook het schema voor de 'schoonmaakdames' wordt door barcommissie opgezet.

 

De barcommissie bestaat uit:

 

 

  • Ron Bekooy: namens de barcommissie in het bestuur.
  • Leo v.d. Berge, Hanny Spek en Cock v.d. Hoven verzorgen de inkoop voor de bar.
  • Leo v.d. Berge is verantwoordelijk voor het barrooster
  • Ron Bekooy is aanspreekpunt voor de dames, die tussen de middag schoonmaken.

 BardienstIeder seniorlid van onze vereniging tot 70 jaar heeft als één van zijn verplichtingen tegenover de vereniging dat hij of zij bardiensten moet draaien. Dit is statutair vastgelegd.

Informatie hoe een en ander in zijn werk gaat vindt u door middel van submenu's aan de rechterkant.
De meeste van deze pagina's zijn alleen te lezen in het afgeschermde gedeelte voor leden, die via extranet toegang hiertoe kunnen verkrijgen.

 

Minimum Leeftijd

Er mogen onder geen beding alcoholische dranken verkocht worden door personen onder de 18 jaar en aan personen onder de 18 jaar. Ook mogen er geen alcoholische dranken verkocht worden aan personen waarbij de bardienst weet of het sterke vermoeden heeft dat het weer doorgegeven wordt aan een minderjarige!
 

Voor het invullen van de bardienst ga je naar WWW.BARBOEK.NL

Je krijgt elk jaar bericht wanneer het barboek weer ingevuld dient te worden. Dat kan tot de dan aangegeven datum. Log in met je KNLTB Bondsnummer / Verenigingsnummer : 36 en met je wachtwoord.
Heb je geen wachtwoord of lukt het niet om in te loggen ,mail dit dan z.s.m naar Bardienst@tvwaddinxveen.nl Binnen 24 uur krijg je dan een nieuw aangemaakt wachtwoord. Na inloggen kan je dan ook weer een eigen wachtwoord aanmaken.
Ben je niet handig met de computer neem dan gerust telefonisch contact op ,zodat wij ze samen uit kunnen zoeken. 
Degene die dan de bardiensten niet zelf ingevuld hebben ,worden ingedeeld na pasjesavond door de barcommissie. 

Succes met inplannen!

Met vriendelijke groet
Leo van den Berge 06-11390950
bardienst@tvwaddinxveen.nl

Barcommissie/Barrooster TV Waddinxveen

Succes met inplannen!


 

Op deze pagina's wordt o.a. uitgelegd hoe de bardienst is geregeld, en op welke data en tijden er bardienst is.
Tevens wat de werkzaamheden zijn als u bardienst heeft.
U kunt zich d.m.v. een link via de website van barboek.nl t.z.t. opgeven voor de bardiensten. Ook leest u hier wat u kunt doen als u verhinderd mocht zijn op de aangewezen datum en tijd. Daar is bovendien een reservelijst voor gemaakt van personen die u dan kunt vragen uw bardienst over te nemen.
Tijdens het seizoen wordt het rooster bardiensten gepubliceerd, zodat u kunt zien wie wanneer bardienst draait, zodat u misschien met iemand kunt ruilen. Na inloggen op de website van barboek.nl kunt u daar uw eigen bardiensten bekijken en ook alle bardiensten per maand. Attentie vrijdagochtend bardienst a.u.b.

De mensen van de bardienst voor de vrijdagochtend worden vriendelijk doch dringend verzocht, ook als het regent en het park dus niet bespeelbaar is, toch hun bardienst te verrichten. Dit daar de (horeca)leveranciers die ochtend de bestellingen afleveren. Indien er niemand aanwezig is zetten zij de bestelling buiten (voor het hek) neer, wat veel ongemak en problemen op zou kunnen leveren. De bardienst wordt dan ook gevraagd de afgeleverde spullen op de daarvoor bestemde plekken neer te zetten. 

Bij voorbaat dank, namens de barcommissie.